NEVŞEHİR / MERKEZ - MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

Eyl

Sayın Valimiz İnci SEZER BECEL, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR ile birlikte yeni haftaya okulumuzu ziyaretleriyle başladı. Sayın Valimiz İnci SEZER BECEL ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR'eZiyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

"TELAFİDE BEN DE VARIM" Programı ve uygulama esasları  hakkında bilgilendirmeler .

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) telafi eğitimi programının uygulama esaslarını belirledi. Milli Eğitim Bakanlığının telafi eğitimi programına, 21-Haziran-2 Temmuz arasında "telafidebendevarim.meb.gov.tr" adresinden başvuru yapılabilecek. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk imzasıyla illere gönderilen yazıda, 5 Temmuz-31 Ağustos arasında uygulanacak "Telafide Ben de Varım" yaz uygulaması programının uygulama esaslarına yer verildi.

Haz

Ock

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz  belge almaya hak kazandı.

Okulumuzun, yüz yüze eğitim öncesi fiziki ortamlarının temizliğini ve güvenirliğini belgelemek üzere istek ve azimle hazırlık yaparak başvuruda bulunduk. "Okulum Temiz" belgelendirme sürecinde idaremizle ortak çalışan herkese çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.