NEVŞEHİR / MERKEZ - MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

Milli Sporcumuz Muammer Şahin Öğrencilerle Buluştu

Kuruculuğunu Nar Fikret Aktekin Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu'nun yaptığı "Bizim Olimpiyat Meşalemiz" isimli eTwinning projesi kapsamında Milli Sporcu, Avrupa İkincisi, Dünya Gençler Halter Şampiyonu Muammer ŞAHİN öğrencilerle final toplantısında buluştu.

Toplantı Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Muhsin ÖZDEMİR,okul müdürleri, proje ortakları, farklı okullardan öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Öğretmen ve öğrencilerin sorularını cevaplayan milli sporcumuz Muammer Şahin hoş sohbetiyle gönülleri fethetti.

Projenin tanıtımı ve yaygınlaştırılması açısından büyük önem taşıyan final toplantısı yaklaşık bir saat sürdü.Toplantı sonunda Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Muhsin ÖZDEMİR bu projeden memnuniyetlerini dile getirirken,"Sporun olduğu her yerde biz de varız" dedi.

Proje Koordinatörleri Özge Müfide CİNGİL ve Özge ERSAN final toplantısının onur konuğu olmayı kabul edip öğrencilerle faydalı  paylaşımlarda bulunan Milli Sporcumuz Muammer  ŞAHİN'e teşekkür etti.

Yayın: 09.06.2021 - Güncelleme: 09.06.2021 21:53 - Görüntülenme: 202